DAY	Start Time	End Time	LENGTH	SUBJECT
Wed 5/11				Early Arrival
	4:00 PM	6:00 PM		Early Set-up
Thurs 5/12	10:00 AM			Registration Opens early for V & T excursion check-in
	12:00 PM	5:00 PM		Virginia and Truckee Excursion (Day) BUS SCHEDULE
	11:30 AM	1:00 PM		LUNCH BREAK
	1:00 PM	4:30 PM		Registration Reopens - Sell Raffle Tickets all day
	1:30 PM	5:00 PM		Meet and Greet (Meeting rooms - lobby)
	3:00 PM	4:00 PM		Model Entry Opens (see notes below)
	4:00 PM	5:00 PM		Archive-Model-Photo Exhibit
	6:30 PM	9:30 PM		WP/NCO Depot Mixer (Night)
Friday 5/13	8:00 AM	4:30 PM		Registration Open - Sell Raffle Tickets all day
	8:00 AM			Vendor Room opens for vendor set-up
	8:40 AM	9:20 AM	40 Min	Chris Skow Train Wrecks and Derailments of the WP
	9:30 AM	10:20 PM	50 Min	Nevada-California-Oregon Railway keeping the story alive Shane Star
	10:00 AM			Exhibit-Vendor-Contest Room Opens
	11:00 AM	11:50 AM	50 Min	Eugene Vicknair Branch Lines of Plumas County/
				Western Pacific's Enduring Reno Branch
	12:00 PM	1:30 PM	1 1/2 Hr	LUNCH BREAK
	1:40 PM	2:20 PM	40 Min	Kerry Cochran WP MoW
	2:20 PM	2:30 PM	10 Min	Break
	2:30 PM	3:10 PM	40 Min	WP Films
	3:10 PM	3:20 PM	10 Min	Break
	3:20 PM	4:00 PM	40 Min	Chris Skow UP 6900 Class Centennials
	4:00 PM	4:10 PM	10 Min	Break
	4:10 PM	5:00 PM	40 Min	Kerry Cochran Guided Tour of Historical-Archive Website Pages
		5:30 PM		Model Entry Closes (see notes below)
		5:30 PM		Exhibit-Vendor Room Closes
Saturday 5/14	8:00 AM	4:30 PM		Registration Open - Sell Raffle Tickets all day
	9:00AM	10:00AM	60 Min	FRRS Board of Directors meeting
	10:05 AM			Exhibit-Vendor-Contest Room Opens
	10:05 AM			Models and Photos Entry Closes
	10:15 AM	10:55 AM	40 Min	Kerry Cochran WP's EMD SW 1500
	10:30 AM			Photo and Modeling Contests Judging starts

DAY	Start Time	End Time	LENGTH	SUBJECT
	10:55 AM	11:00 AM	5 Min	Break
	11:00 AM	11:50 AM	50 Min	Chris Skow Feather River Express 2009
	12:00 PM	1:30 PM	1 1/2 Hr	LUNCH BREAK
	1:40 PM	2:30 PM	50 Min	Steve Cope Time Flies & the Feather Flows
	2:30 PM	2:40 PM	10 Min	Break
	2:40 PM	3:20 PM	40 Min	WP Films
		3:00 PM		Modeling Contests Judging Completed
	3:30PM	4:10PM	40 Min	Kerry Cochran WP 65' Mill Gondola
	4:10 PM	5:00 PM		Open Time - Visit Display - Vendor Room
		5:30 PM		Exhibit-Vendor Room Closes
	5:30 PM	6:30 PM		No-Host Mixer (Prior to Banquet)
	6:30 PM	9:00 PM		Banquet
				Raffle (During Banquet)
				Photo and Model Contest results (During Banquet)
Sunday 5/15 *	8:30 AM			Bus leaves for Portola - Western Pacific Railroad Museum
				SPECIAL EVENT AT THE MUSEUM FOR CONVENTION ATTENDEES ONLY
				NOT OPEN TO THE PUBLIC
		9:30 AM		Bus arrive WPRM
	9:45 AM	12:45 PM		Mini Buses every 1/2 hour between museum and Chirs Skow's layout
	10:00 AM	1:00 PM		Special Train WPRM
	1:15 PM			Bus leaves for hotel in Reno
		2:30 PM		Bus arrives hotel in Reno
* Make sure you check with hotel on check out time if necessary you may be able to make arragements to have your check our time later in the day				Modeling Contest Categories
				Sign-In at Registration Desk
				Locomotive Diesel
				Locomotive Steam

have your check our time later in the day

220503

Locomotive Steam

Rolling Stock

Passenger

Fantasy (What if the WP did this)