## 2020 Convention TENTATIVE Schedule (as of 3/11/20)

DAY	Start Time		LENGTH	SUBJECT
Thurs	11:30 AM	1:00 PM		LUNCH BREAK
	1:00 PM	4:30 PM		Registration Opens - Get Raffle Tickets all day
	1:30 PM	5:00 PM		Meet and Greet (Meeting rooms lobby)
	3:00 PM	4:00 PM		Model Entry Opens (see notes below)
	4:00 PM	5:00 PM		Archive-Model-Photo Exhibit
Friday	8:00 AM	4:30 PM		Registration Open - Get Raffle Tickets all day
	8:40 AM	9:20 AM	40 Min	Chris Skow Derailments of the WP
	9:30 AM	10:20 PM	50 min	Greg Elems Freight cars on the WP
	10:00 AM			Exhibit-Vendor-Contest Room Opens
	11:00 AM	11:50 AM	50 min	Eugene Vicknair Western Pacific's Enduring Reno Branch
	12:00 PM	1:30 PM	1 1/2 Hr	LUNCH BREAK
	1:40 PM	2:20 PM	40 min	Kerry Cochran <b>WP MoW</b>
				Timesaver Switching contest
	2:30 PM	3:10 PM	40 min	Staff Films
	3:20 PM	4:00 PM	40 min	David Epling WP Goes to War
		5:00 PM		Exhibit-Vendor Room Closes
Saturday	8:00 AM	4:30 PM		Registration Open - Get Raffle Tickets all day
	8:40 AM	9:20 AM	40 Min	Chris Skow UP 6900 Centennials
	9:30 AM	10:20 PM	50 min	Kerry Cochran WP 65' Mill Gondola
	10:00 AM			Exhibit-Vendor-Contest Room Opens
				Timesaver Switching contest
	11:00 AM	11:50 AM	50 min	Chris Skow Feather River Express
	12:00 PM	1:30 PM	1 1/2 Hr	LUNCH BREAK
	12:00 PM			Modeling Contests Closes
	1:40 PM	2:30 PM	50 min	Steve Cope Time Flies & the Feather Flows
	2:40 PM	3:20 PM	40 min	Staff Films
	3:20 PM	5:00 PM		Open Time - Visit Display - Vendor Room
		5:00 PM		Exhibit-Vendor Room Closes
	5:30 PM	6:30 PM		No-Host Mixer
	6:30 PM	9:00 PM		Banquet
				Raffle
				Model Contest results

## 2020 Convention TENTATIVE Schedule (as of 3/11/20)

Sunday	10:00 AM	6:00 PM	Layout Tours (see Layout Tours Information Sheet for times and locations)
			Modeling Contest Categories
			Locomotive Diesel
			Locomotive Steam
			Rolling Stock
			Passenger
			Fantasy (What if the WP did this)
			Timesaver Switching contest Friday afternoon Saturday morning
			(DCC and DC power will be available)
			Steve Cope and David Epling